Söndag

Helgen är över. Har varit en rätt lugn helg, jag har varit hemma heeeeela helgen. Mest har jag varit hemma själv känns det som. Det var Gumbodagallej fred-lördag så jag har varit chaufför åt R. Känns ruskigt bra att jag inte gick in. Hade behövt fylla på med blod idag isåfall tror jag. Var ute på parkeringen knappt en timme i fredags och det resulterade i oändligt många myggbett. Vissa myggbett är så nära varandra att det det ser ut som jag blivit mer eller mindre misshandlad. Blåmärken och rödmärken om vartannat på benen. Fattar inte varför dom gillar mig så mycket.

Jag är fortfarande förkyld, hade lite feber igår och hostade mig till sömns i natt. Har kanske fått ihop 5 timmars sömn inatt och ca 4 natten före det. Inte så farligt tänker ni, men jag är van att sova iallafall 7-8 timmar/natt så jag är som knäckt. 

Har varit hos svärmor och fått mig några amplar att ha ute på bron. Det är så fint med blommor, och dom här blommorna är i en jättefin rosafärg. Nu ska jag bara försöka hålla dom levande. 

I övrigt händer det inte mycket, jag har 2 veckors arbete kvar till semester. R har redan gått på semester men jobbar idag. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.