Ytterdörren

Vår hallrenovering drar ut lite på tiden, golvet är på plats. Blev rackarns bra det där. Tapeterna ligger bara och väntar på att bli uppsatta. De är förbannat snygga. Har suktat efter de där tapeterna huuur länge som helst och äntligen hittat någonstans där de kan få sitta. Som sagt, oändligt snygga och väldigt "Stiniga", fast de är rosa… grönt är annars min färg. Ska visa er när allt är klart, tror det kommer bli sjukt snyggt som sagt. Kvar att göra i hallen är alltså

  • Bygga igen ljusinsläpps-fönstret vid dörren
  • Byta ytterdörr
  • Tapetsera om (även bardisken ska få en uppiffning)
  • Koppla in golvvärmen

Sen skulle jag allt bra gärna vilja ha ett riktigt stort och snyggt skåp i hallen istället för byrån. Den ska ha helkroppsspegel. Men det får bli sen, det är det verkligen ingen panik med.

 

Såhär såg hallen ut innan vi tapetserade om förra sommaren  Ja, vi flyttade ner spegeln förra sommaren vid omtapetseringen. Tapeterna vi har där nu är en Ecotapet med lite droppformade vita mönster på vit bas. 

 

Och bardisken ser i dagsläget ut såhär. Den svart/vita tapeten ska alltså bort. Den är rätt snygg, men man blir väääldigt fort less på den eftersom det är så fruktansvärt mycket mönster på den. Dessutom blire inte bra att blanda alla konstiga tapeter vi har. (Den gröna i vardagsrummet, den rosa i kommande hallen och den svart/vita som sitter nu)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.