Tapetsering

Nix, ingen tapetsering i helgen. R jobbar och jag bakar. 

Skulle gå på Royalpuben ifredags vare tänkt. Sagt och gjort, förgalleja lite lätt här hemma och sedan iväg. Kände direkt jag kom in att jag inte skulle bli långvarig. Skallebank, ont i bihålorna och allmän trötthet stoppade planerna så det blev raka vägen hem inom 10 minuter. Det har tydligen varit väldigt trevligt därborta. Jag får fara dit någon annan gång när jag känner mig på topp. 

Igår var jag tvärt till Rfors och hjälpte, om än ytterst lite, till att fixa Jeanette och Hannas hår inför bröllop. De blev hur fina som helst. Som tack för hjälpen fick jag och Helen varsitt fruktfat och en flaska bubbel. Hur gulligt är inte det! Resten av dagen och kvällen spenderades hemma, helt utslagen.

 Idag känner jag mig jättemycket piggare så medan R jobbar så bakar jag bullar och donar på här hemma. Har varit en vända på återvinningen och även hunnit pantat lite. Ska snart börja skala potatis. Ska göra renskavsgryta med hemmagjord potatismos. Blir hungrig bara jag tänker på det. Jag måste dock grädda och packa undan bullarna först. Funderar även på att baka någonting mer, men vet bara inte vad!?

Ja, det var det jag hade att berätta… 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.