Måndag

Jahaja, det var den helgen det. Ska egentligen inte klaga, har haft en lång och framförallt bra helg ändå. Slutade tidigt i fredags så jag hann hem och pyssla på ett tag innan R kom hem. Gjorde god mat och fick vindruvor till efterrätt.

Lördagen spenderades med bästa sällskapet. Var i stan och hade tjejshoppingdag med H & J. Vi åt sushi och gick på typ alla affärer i hela Umeå tror jag. Kom hem med rediga påsar, både under ögonen och i näven. Jag är så stolt att jag måste berätta, jag köpte 4 par byxor, 2 tjocktröjor och 4 linnen. Allt mycket mycket välbehövligt då jag annars ser lite ut som en slobak. Brukar ha jätteproblem att hitta kläder som jag trivs i men jäklar i min lilla låda vad jag (läs: H & J) hittade grejer åt mig!

Efter shoppingdagen blev det raka vägen till Dalkars och hockey. Jag är fortfarande helt nollad på allt som har med hockey att göra. Fattar ingenting och har inget intresse att lära mig heller för den delen.

Söndagen var som en mysdag. Åkte till Bygdeå och flyttstädade en lägenhet. Tänk att det kan vara så roligt att städa bara man har rätt inställning och rätt sällskap. Det var riktigt roligt till och med. Fint och rent blev det. Finns inte en chans att det kommer tillbaka någonting på det.

Sedan var det middag hos päronen. Fick älgstek med färskpotatis och kantarellsås. Sedan marängswisch(?) till efterrätt. Blommor fick jag av storebror och svägerskan också så nu har jag blommor på bordet hemma.

Sedan har jag fått blomlökar av J som vi ska sätta i veckan så kommer det blomma fint till våren. Längtar typ redan till våren.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.