DET BÄSTA JAG HAR HÖRT PÅ LÄNGE

 

GRÄDDFIL FÖR FÖRETAGARE

Helt klart skulle vi få mer folk som vågade satsa och jobba dubbelt så mycket som andra människor om det fanns möjlighet att ge lite förmåner om det ville flytta till kommunen eller samhället, självklart skulle detta gälla även det som redan finns och jobbar i kommunen.

Det var något liknande som en person pratade på P4 Extra idag, han skriver tydligen också i någon tidning, det var bland det bästa jag hört i alla fall.

Varför skulle det vara olagligt att hjälpa drifftiga människor att trivas och lyckas lite bättre med sin verksamhet och att nå sina mål.

Skulle vi inte ha företagare skulle Sverige inte finnas kvar som land !!

Mer "Gräddfiler" åt företagare som vill satsa och ge andra jobb.

Ta nu och Sov Gott !!

Ulf Kämpeback

www.gronaker.se

 

 

 

2 kommentarer

  1. Ingemar Wincent

    Du kanske inte syftar på affären med Marianne Samuelsson och strandtomten på Gotland, men hursomhelst:

    Företagare och företagande må uppskattas, men att därtill ge dem orättvisa fördelar jämfört med övriga ”Svenssons” är att gå för långt!

  2. Ulf Kämpeback

    Absolut …

    Pratar jag om Gotland affären …

    Gubben som byggt på sin tomt på Gotland har gjort mycket snyggt och har inte på något sätt förstört området där han bor.

    Men till saken, det är självklart att folk som är villiga att jobba minst dubbelt så mycket som andra dödliga borde få möjlighet att lyckas på flera plan om det är villiga att lägga pengar och tid för att bygga upp en vinst givande verksamhet.

    Ingen ska såklart åka räkmacka och få pengar och allt förstora förmånder helt utan vidare, men att ge möjlighet att bygga på en bra tomt eller hjälpa till med att göra saker lättare att starta sin verksamhet.

    Så nog tycker jag att det skulle vara en stor fördel för många företagare att få en viss hjälp som en vanlig ”Svensson” inte ens skulle ha nytta av.

    Vi plågar ihjäl våra företagare i Sverige med alla dumma, hemska och jobbiga regler och skatter, men det kommer vi att få lida över framöver om inget händer !

    Tack för ordet & ha det bra.

    Ulf Kämpeback
    http://www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.