Kenth Ottosson, Nordmaling

Uppdatering

Åkte in till stan i em. för att kolla upp rostskador på ’hundbenen’ på min ford.
Det är tydligen inte så ovanligt. Hursomhelst så var planen att dessutom uppdatera mina jeans.
Jag känner mig förvisso inne eftersom mina gamla jeans fick modern status efter spill av batterisyra vid sommarens visiter i sommarstugan, men allvarligt: En 57- årig gubbe i syrafrätta jeans är ju ändå ingen höjdare. Våra ben har på något sätt passerat bäst före och kan väl i bästa fall användas till att gå på. Jag tycker i alla fall att det är rätt häftigt att man kan betala 2300 för jeans som ser ut precis som mina. *sssss*
Hursomhelst så fick jag tag på två par nya hela jeans på Ersboda för strax över 600 kronor och det kändes fint! Utav bara farten så blev det dessutom en uppdatering av forden också. Det kostade förvisso mer än 600 kronor men känns ändå rätt.
Man känner väl sig aldrig så blåst som när man har bytt bil, men OK! Jag jobbar med att få till en positiv känsla för detta, och hursomhelst så är det härligt att åka iväg med en nyfixad kärra som man vet har kapacitet att ta en bra många mil till.
Jag skall iaf ta med mig föräldrarna nästa fredag och hämta nya bilen och bereda dom mojligheter att bättra på BMP med inköp i ’stan’. Det blir kul.
Nu ger jag mig för idag!

mvh/kott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.