Kenth Ottosson, Nordmaling

No connection

Jag hörde på radion idag, en kvinna ringde in och berättade att hon blivit utan ström och med tanke på att det var över 30 minusgrader där hon bodde så var det minst sagt obehagligt hos henne. Hon tog kontakt med sitt elbolag för att få veta när felet eventuellt skulle bli lagat.
Svaret från den som tog emot samtalet tyder på att ledningarna också där måste ha legat nere.
Personen som svarade kunde inte ge några svar när strömmen skulle komma tillbaka, men hade rådet att hon kunde gå in på internet och kolla!!!!!!! Hon svarade då förståss att då skulle hon ju inte ha ringt, för då hade hon haft ström. Ibland får man en sån här science fiction känsla att det kanske sitter robotar där man minst anar det?
Hursomhelst så går det nu till helg och även om jag inte är någon riktig vän av kyla så känns det på något sätt rätt att det faktiskt är riktig vinter.
Vi skall nu tryckas djupt ner i våra ’luddor’ under januari för att sedan långsamt spira genom februari, mars, april mot en blomning fram i maj. Jag tror att vi Nordbor blir som vi blir på grund av av att vi har en så varierad tillvaro. Höga berg och djupa dalar borde väl ändå vara vår nationalhymn?

mvh/kott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.