Kenth Ottosson, Nordmaling

Efter helgen

Jag åkte på någon form ’kryp’ förra veckan, vilket gjorde att jag fick tillbringa onsdag till fredag under filten, med feber och andra diffusa symtom.
Hursomhelst så var jag anmäld till en kurs i Bräcke, Jämtland lördag – söndag, så det var bara
att pallra sig dit. Jag blev djupt imponerad av fd partisekreteraren Bo Toresson som under lördagen lärde oss skillnaden på ’finesser’ och inte finesser.
Jag ångrar absolut inte att jag tog mig dit, men möjligen kan jag känna viss tveksamhet att jag med självpåtvingat tvång kastade mig in i lördagskvällens karaokeperformance?
Hursomhelst så ser jag helgen som lyckad och även om ’krypen’ fortfarande gör att jag helt plötsligt får oförklarlig frossa, så ångrar jag inte att jag tog mig dit.
Hemresan från Bräcke var däremot rena mardrömmen. Vissa perioder under resan så gick trafiken i 30 km/tim på E4 och då är det lätt att hålla sig för skratt. Vi tog oss i alla fall hem i oförstört skick även om det tog många timmar och så här på måndag så känns det nog som att plusfaktorn i slutändan blev högre än den negativa.
Nu är vardagen i full fart och jobb + föreningsengagemang ligger i högsätet för den närmaste tiden.
Jag fick telefon från ögonmottagningen idag, där dom tydligen också drabbats av ’kryp’ och inte kan ta emot mig för tryckkontroll imorgon.
Jaja! Det kändes ju inte så akut så det fixar sig nog.

mvh

kott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.