Kenth Ottosson, Nordmaling

Kommunalpolitiken!

Hujaaa! Nu har det blåst rejält i Nordmaling igen och hela BU-nämnden åkte ’skinnjigg’ ut ur styret. Att det råder brist på pengar var väl ändå inget nytt och att de verksamheter som sorterar tillsammans med socialnämnden får det extra tungt är ju inte heller någon överraskning. Vi har ju just nu en något överraskande robinhoodborgerglig politik där det gäller att ta från de rika och överföra till staten, medan dom fattiga får klara sig bäst dom kan.
Jag var faktiskt delaktig i kommunalpolitiken under åttiotalet, men gav ganska snart upp eftersom jag upplevde att det alltsomoftast var viktigare att låta än att göra! Jaja jag tänker inte inte starta något korståg mot några politiker. Jag är övertygad om att dom gör sitt bästa oavsett om dom dom sitter på plus- eller minussidan. Jag känner bara att mitt besök idag hos äldreboendena på Bjuregården och Älvgården i Bjurholm gav mig så oändligt mycket mera i respons än ett kommunalt möte i Nordmaling, så jag är fullt tillfreds.
Skomakare, bliv vid din läst!
Jag sjunger och spelar och även om man väl kan diskutera samhällsnyttan i detta så har jag i alla fall roligt. Och visst är väl det viktigt! eller………?

mvh/kott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.