Klubb-bloggen: Shape Up!

Dunderförkyld och en dag på mig att bli frisk

På Torsdag är det Shape Up! på Umeå Open (Teatercafet) och jag är dunderförkyld. Min son Ossian började snora för några dagar sen, sen var min sambo nere för räkning och nu jag. Jag är lätt den som gnäller mest och är ynkligast. Ossian jollrar på som vanligt, kryper omkring och är rätt glad. Jag vill helst ligga i sängen hela dagen. Jag var ändå tvungen att ta mig till jobbet idag för att hämta lite jobbmaterial, tänkte att jag kanske skulle hinna jobba lite hemma (dum tanke) och affischera på vägen också. När jag kommit halvvägs hem så var jag tvungen att vända och gå tillbaka, hade glömt ta med mig det jag gick iväg för att hämta. När jag äntligen kom hem så var jag helt utpumpad, just nu så har jag svaga minnesbilder av hur jag var på jobbet, satt i min stol, försökte tänka. Väl hemma så kom jag på att det var dumt att gå iväg utan att ha ätit lunch, dags att ta fram det jag handlat på stan. Synd bara att jag bara handlade tunnbröd av nån anledning. Måste ha haft någon febertopp där på stan. Minns att jag träffade Anders Gunnarsson (han ska spela skivor på Torsdag) utanför Schmäck, han undrade lite över vilka tider som gällde, jag hade inga svar, helt borta.

Nu mår jag bättre efter massa vitlök, ingerfära och en snäll sambo. Kvällen blev dock fulländad av att jag fick ett telefonsamtal för nån timme sen från Niklas. Han bekräftade exakt det jag ville höra. Om någon vecka kan vi förhoppningsvis gå ut med något som kommer få Umeås klubbesökare att dansa sig dumma. Minst sagt! Helt galet. Galet!

Sen vill jag tipsa alla som eventuellt befinner sig i Stockholm i mitten av April om att min kompanjon Nina gästar några fin fina klubbar.

17 April Klubb Homecoming
18 April Breathless
19 April Klubb Ace

Senare i sommar så debuterar Shape Up! på Debaser Medis. Ska bli hur kul som helst.

Musik i hörlurarna just nu är Bara nya M83. Kolla upp. Riktigt bra skiva.

M83 – Saturdays = Youth

/Magnus

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.