Klubb-bloggen: Shape Up!

Tack för igår!

’Här i TC spelar nu Shape Up! så vi ska gå in och kika litegrann vad som händer’ (VK Web TV)

Klipp

Kameran sveper över en tom lokal och volymen ligger på noll. Spänningen ligger på topp.

Vad hände?!

Det som alltid händer när vimmelfotografer eller liknande ska ta pulsen på klubblivet eller någon happening. Man går dit innan 21.00, helst så är man där redan 20.00. Det är en klassiker. Sluta genast upp med det.

Hursomhelst. Gårdagen gick över all förväntan, det var skitkul att spela skivor med Annika och Anders. TC fylldes med folk runt 22 snåret och sen var danskaoset igång. Det är så sjukt kul att se när folk ställer sig på bord och högtalare, försöker svinga sig i taklampor på en Torsdag.

Om någon missade det…bandet PYT spelade på TC igår också, ni som var där (det var ju ändå heltjockt med folk) vet ju att dom spelade men det är underligt att varken VK eller VF skrivit ett ord om dom. PYT krockade inte med någon akt, så vad gjorde tex Terner 23.30?:) Jag vill i alla fall ge PYT en 4:a i betyg för att det var deras första spelning, alltid nervöst….och dom avslutade med ’Say my name’, rätt oväntat men skitbra.

Gårdagen började med att jag anlände till TC vid 15 tiden för att rodda lite. Det mesta var dock uppstyrt när jag kom dit, allt förutom ljuset. Av en slump så glider Tannfors och Arvid in i lokalen och börjar prata om olika ljusgrejer som jag inte fattar ett smack av, Arvid tipsar om en switch som bara restaurangchefen kände till. Tannfors styrde i alla fall upp hela vår ljusrigg igår bara för att han är snäll och för att han ville hjälpa till. Han gav sig inte innan han var nöjd heller, en annan person skulle ha riggat upp ljuset och Kanske kopplat in strömmen och sen dragit. Tannfors satt i lätt 4 timmar och programmerade in olika ljus set. Det är nåt tyskt över det, och jättefint…Co-op! Tack Tannfors! Tack PYT! Tack Annika och Anders! Nina kommer med massa fina bilder sen.

Tips för ikväll:

Pascal
Happy Nation

Dagens roligaste:

Terners avslutning på Niccokick recensionen.

/Magnus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.