Klubb-bloggen: Shape Up!

Umeyooo Opeeeen

Det här var inte bra. Jag har inte bloggat på ett tag. Torsdagen var sjukt stressig på TC och igår befann jag mig aldrig vid en dator. Nu är jag riktigt mosig i huvudet. Kan bero på vinet jag drack igår, kan också bero på bulan i pannan. Jag gick in i en scanner i torsdags på Shape up! och har sen dess inte fungerat normalt. Men det ger sig.

Open so far har varit fin. Shape up! i torsdags blev en succé och PYT var fantastiska. Jag har hunnit se två band, Hästpojken och Pascal. Önskar att jag kunde skärpa till mig och se lite fler men så här är det alltid, jag är inte det minsta förvånad. Jag har i varje fall sprungit förbi Laura Marling och kikat en snabbis på The Kills, men annars har jag hängt backstage och på Happy Nation. Och fotat en del.

Happy Nation var helt ok. Bäst var ljuset och lasern Jonas fixade. Sämst var "Umeyoooo", "Umeyoooo Opeeeen". Jag förstår inte att killen orkade skrika i micen exakt hela kvällen, det krävs stort engagemang för sånt. Fascinerande men tröttsamt. Gårdagens roligaste måste varit när jag gick på toa någonstans backtage, långt från musiken och scenerna och klubbarna och hör någon skrika "Umeyooooo", "Umeyoooo Opeeeeeen". Det kom från en ventil.

Och så har jag lovat två random killar att spela Slagsmålsklubben nästa Shape up!-kväll. Det har jag tänkt hålla.

Nina Kienast

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.