Klubb-bloggen: Shape Up!

Om kvällen som har varit

Hej. Jag är sjukt bakis och sliten. Men det känns bra också, det har varit Open. Man får gå lös och vara exakt så bakis som jag är just nu. Lyssnar på Markus Krunegård i sängen och vill inte lämna den för allt i världen. Men det finns måstesaker, som att gå och handla mat. Det borde jag göra.

Jag skärpte till mig och såg tre band igår: Johnossi – rockigt. Pacific! – tråkigt. Lykke Li – vackert. Oj vad underbart. Vilken röst! Som funkade riktigt bra på Idunscenen. Helt perfekt.

Jag fick veta att Caesars slängde ut en TV från ett hotellrum igen. Ja, alltså de gjorde det för några år sedan när de besökte Umeå Open, mitt på ljusa dan. Dra ut kontakten, öppna fönstret, planera in… Deras manager var snabb att meddela pressen – allt för publiciteten. Det sög. Nu också, helt seriöst. Det finns inte mycket mer att säga. Eller, en sak: varför var de ens här?

Freja igår var fint. Skidoo funkade riktigt bra och Mamma Erik som även spelade på efterfesten var kanon. Depechemixen! Tack för den. Jag vill har ett sånt dansgolv i mitt vardagsrum, helt ärligt. Med laser och hela köret. Det har ägt.

Bilder kommer. Torsdag, fredag, lördag.

Nina Kienast

2 kommentarer

  1. Emma

    Bodde de på Stora Hotellet? Det ligger delar av någon elektrisk apparatur och masssa glas nedanför hotellet (utanför Harrys). Vilka töntar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.