Klubb-bloggen: Shape Up!

BINGO!

Nu ska jag klaga. Västerbottningens medfödda rätt. Jag ska tom dra en åldersgrupp över en och samma kam. Kvinnor på 50+, skärp er, visa lite hyfs….skämmes (jag sa det).

Det har hänt 5 gånger på 2 dagar, det har hänt otaliga gånger innan jag började bli irriterad och innan jag började räkna. Seriöst, kvinnor över 50, LÄR ER ATT STÅ I KÖ!!! Man står där i kön, småsvettas kanske, är leds på att behöva vänta, men man står i kön för det finns en turordning. Helt plötsligt innan men ens hunnit tänka ’Sif Ruud?’ så kommer en kvinna, Alltid på 50+ och bara skiter i kön, kön betyder inte ett skit för henne utan det är ju bara att ställa sig längst fram, undvika arga blickar och helt enkelt betala.

Hur har det blivit såhär? Är dessa människor less på livet? Det kanske är så att dom har jobbat hela livet, fostrat en massa barn och nu tänker ’Jag skiter i allt!’ ge mig förtur! Eller är det något slags experiment liknande det på Grand Central Station när folk bara stod som förstenade? Någon lokal TV-kanal som har startat Dolda kameran Umeå edition?

Är det bara jag som upplever det här?

Hursomhelst, nu har jag fått klaga. Det känns bra. Så skärpning annars måste jag ta till begrepp som ’Var finns föräldrarna?’ Nu ska jag ut i solen!

Musik:

MSTRKRFT – Bounce (feat N.O.R.E)
Dinosaur Jr – The Lung
The Kid – Mayhem Troopers

/Magnus

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.