Klubb-bloggen: Shape Up!

Summering

Hej bloggen. Det blev inget inlägg igår, jag låg mest i sängen med kudden över huvudet och längtade bort. Lite senare under dagen gick jag och affischerade i studentkorridorer och sent på kvällen, vid halv elva ungefär, lyckades jag göra middag. Så går det ibland när man är ute och svirar. För mig i varje fall.

Jag var alltså ute i lördags, gjorde mitt reportage på Hype it! och gick sedan vidare till Livin Lavish. Gillar tjejerna bakom Hype it! som fan. Riktigt trevliga och spelar riktigt bra musik. Dessvärre är lokalen inte byggd för klubb. Ljudet är sämst och det finns inget riktigt dansgolv. Hoppas de hittar något annat, bättre ställe att vara på. Då kan det gå riktigt bra för dem, det är jag övertygad om.

Livin Lavish var riktigt bra. Bra folk och bra musik, även om jag inte lyssnar på hip hop. Men det funkar ute. Bra stämning var det också, men efter ett tag fick jag av en helt annan anledning nog och drog hem.

Idag har jag varit i skolan, lyssnat på gamla reportage, dragit en affischeringsrunda och ska snart börja lyssna igenom det jag spelade in med Hype it! i lördags. För att sedan börja redigera. Jag älskar att jobba hemifrån.

Glöm inte Shape up! på fredag. Gå gärna in på vår gästbok och önska låtar.

Nina Kienast

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.