Klubb-bloggen: Shape Up!

Glöm aldrig snusen

Jag ligger lite lågt med bloggandet just nu pga att jag är ensam hemma med min son och pga att jag tjatar på, tjafsar med, gullar med, blir förbannad på galna franska bokare, pårökta agenter och struliga artister. Vårt sommarschema börjar i alla fall ta form och 24:e Maj SKA bli spikat i veckan.

Annars så är peppen inför helgen total. Min sambo kommer hem från Italien imorgon (Äntligen!) så det blir lugna gatan och fram till Fredag då Daniel från Klubb ACE och Christian från Labrador Records kommer upp till Shape Up! Tannfors har en diabolisk plan för ljusriggen på stora dansgolvet, jag och Nina har massa ny fin musik och allt känns bara ruskigt kul. Nervositeten får komma på Fredag.

Annars så har jag haft ruskigt svårt att sova de senaste nätterna. Jag har haft myror i kroppen och varit uppe i järv-varv. Jag kom på imorse vad det berodde på…..jag hade glömt att snusa. Helt sinnessjukt, så mycket att stå i att man helt och hållet glömmer bort en sån sak. Så om jag betett mig underligt mot någon vän så vet ni varför.

Musik:

Kleerup feat Titiyo – Longing for lullabies
Super Mal – Bigger than big (Bag raiders remix)
Surkin – Next of kin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.