Klubb-bloggen: Shape Up!

En kavalkad av stress

Senaste veckan har varit ganska kaotisk. Får många bollar i luften kanske. Inser mer och mer att jag inte hinner med lika mycket längre när jag är pappaledig. Som tex igår när jag vaggade vagnen med ena foten samtidigt som jag dubbelstämplade 350 förköpsbiljetter. Fick 15 minuter över, smet in på biblioteket och började stämpla som en tok. Brevid mig satt en kille och läste en fantasy / rollspels roman, det måste ha sett lite underligt ut faktiskt. Slutet av Maj blir en kavalkad av stress, 22 Maj spelar jag på Debaser Slussen i Sthlm, 24 Maj Shape Up, 30 Maj Scharinska, 31 Maj Corona. Sen är det Go Knas 6 Juni….och så fortsätter det hela sommaren, mitt i allt detta ska jag gifta mig (woho!), åka på mäktig bröllopsresa med min fru, döpa vår son samt hinna ta semester. Allt detta får bli som en ursäkt för att jag inte hinner blogga så mycket. Men jag hinner läsa tidiningen i alla fall, såg att Umeå C fick 600.000 kronor för att arrangera en gratisfestival åt pöbeln. Det här skulle man kunna dra extremt många låga skämt om, eller klaga sig till sömns. Jag kan bara känna att det är så sjukt sjukt sjukt dåligt placerade pengar. Kommunen ser ännu en gång ut som en kiosk i ansiktet (som man skulle ha sagt på Haga). Jag är helt inne på Tamara Spiric´s linje. Ge kulturpengarna till kultur.

I övrigt är jag peppad på ett nytt Umeåband som verkar ha nästintill klockrena ingredienser. AC 4 (tror jag dom heter). Ska ta mig till deras nästa spelning. Missade ockupationen.

Måste också hylla Trio Lligo som gjorde en fantastisk spelning på Scharinska i Lördags. Allsång hela vägen. Umeå anno 1992-1993. Massa gamla rävar kröp fram från sina gömmor.

Musik:

Joel Alme – A master of ceremonies CD
Uffie – Robot Oeuf
Fugazi – ALLT

/Magnus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.