Klubb-bloggen: Shape Up!

Oskar har en studio som heter ’This city is run by pigs’

Senaste veckan har varit tumultartad. En riktigt lyckad terminsavslutning i Lördags med Joel Alme som var grädden på moset. Krunegård spelade riktigt mycket oväntade låtar, precis det jag gillar med att bjuda upp folk till vår klubb. Mötet blir ofta väldigt speciellt, man spelar sina personliga favoriter, personer som inte har fått tunnelseende av att spela mycket skivor ute gör oftast de mest oväntade och roliga sakerna.

Nu ser jag mest fram emot Knaset först nu på Fredag på Scharinska och sedan helgen efter på Fabriken. Jag tror inte att nån kommer kunna säga nåt i stil med ’det där var ju ganska väntat’. Det kommer hända saker som inte finns på kartan.

Krögarna i Umeå krigar. Vi har vår favorit i Håkan på Plaza, alltid raka rör. Det är en liten stad och alla vill ha sin del av kakan, en del använder fula knep, en del knyter näven i fickan. Hursomhelst så får det mig att tänka på hur klubbklimatet såg ut för några år sedan, det var inte många som samarbetade, nu är det tvärtom, folk inser att staden är för liten för att försöka lägga krokben för varandra. Det borde krögarna också inse. Seriöst.

Umeå C står inför en svår uppgift. Kommunen har fuckat Umeå C är vad jag borde ha skrivit senast för det är inte Umeå C´s fel att kommunen inte har nån koll på vad dom gör. Har dom nånsin haft det i såna här sammanhang? Oskar har en studio som heter ’This city is run by pigs’, klockrent. Man knyter ju näven i fickan…
Jag ska träffa Umeå C på Tisdag. Kommer bli intressant.

PS. Om någon har koll på grymma thrashmetal remixer så kan ni väl kommentera.

Musik:

Danger – 11h30
The Radio Dept – Bachelor kisses
MGMT – Oracular Spectacular
Robert Svensson – Young punks are on the never-never

/Magnus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.