Krigsbrott glöms medvetet?

Det är idag 20 år sedan Usa inledde folkmordet mot Irak. Irakierna har fått betala den amerikanska krigföringen med ett fullständigt sönderslaget land och miljoner döda, inte ”hundratusentals” som det brukar stå i morgonpress. Vi ska inte glömma vad de Liberala ledarna i Sverige sa: Jan Björklund eller Per Ahlmark.

Glöm aldrig krigsbrotten! Men Bush har än inte blivit dömd i någon domstol för krigsbrotten!! Och svenska politiker är fortfarande tysta om detta! Medveten glömska? Eller skäms man att man inte protesterade mot USA? Inte undra på att Putin tror att hans brott också klarar sig! Ugh

https://www.aftonbladet.se/kultur/a/15rpbX/jan-guillou-20-ar-efter-usa-s-invasion-av-irak

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.