Ny plattform, samma koncept

Detta kommer att handla om musik och inget annat. Ny som gammal, känd som okänd. Är det tillräckligt bra så skriver jag om det. Så har ni musiktips, beröm eller klagomål; tveka inte att plita ner något i kommentatorsfältet. Eller om ni hellre tar det via mail så är adressen [email protected]

Som det framgår i presentationen figurerar jag som musikskribent och detta sker bland annat på Groove, Musiklandet och Skivkoll.

Efter att ha bloggat via WordPress under en tid är det så dags att se sig om efter något nytt. Om detta endast blir en temporär lösning eller inte återstår att se. Mina gamla inlägg hittar ni HÄR.

Förhoppningsvis uppskattar ni, liksom jag, vad som komma skall.

Sådärja…då sätter vi igång!

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. M

    Jag skulle stanna på wordpress, det ger ett mycket mer seriöst intryck än vk och deras bloggsatsning. Det är i alla fall min åsikt.

  2. Anders Samuelsson

    Svar till M (2009-10-05 16:11)
    Det är inte så mycket en fråga om hur seriöst eller inte det ena eller andra är, snarare kände jag att det var dags att testa något nytt för en kortare tid. Att det blev VK var ren slump. Dessutom har WP krånglat något alldeles oerhört för mig på sistone.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.