A lesson lived is a lesson learned…

Till att börja med så har jag lärt mig en läxa idag!
Detta går ut till alla er bloggare:)
Bloggen jag just nu skall skriva har jag nämligen redan skrivit en gång.
Förra gången höll jag på i att skriva i över en timma men när jag nästan var klar så hängde sig  "VK bloggen":)
God vän som jag är med en av utvecklarna till denna fina finess så ringde jag upp han och "skällde på honom" 🙂 faktumet är dock att han befinner sig i min hemstad för tillfället och (inte hemma i Umeå så jag kunde kramas med honom) just skulle åka ut på stan och bevittna min andra hemstads nya "stoltheter" Raubtier.
Så med andra ord, ni som skriver bloggar "as You go" utan att veta var ni egentligen hamnar, se till att förhandsgranska och kopiera/spara crap as You go…

Jag kommer att spara på min artikel/blogg om Black Metal som försvann in i cyberrymden i.o.m att jag kommer aldrig mer att spontanskriva något direkt "online" när det gäller mer seriösa inlägg, med det menar jag dock inte att de saker jag bloggat om tidigare är oseriösa utan bara att de inte är riktigt lika invecklade och påtänkta.

Metal & Hårdrock, vad är det egentligen?
Det är fan en riktigt bra fråga, när jag var ung så var det en fråga som jag personligen tyckte var relativt lätt att svara på. Det fanns typ i min värld i.a.f bara Heavy, Power, Thrash, Speed, Grind, Death, Black, Doom Metal i stora drag.

Hur ser då dagens Metal scen ut?
Det är en jävla djungel av "subgenrés", eller vad sägs om:
Alternative Metal, Extreme Metal, Folk Metal, Glam Metal, Gothic Metal, Hair Metal, Melodic Death/Black/Thrash, Nyklassisk Metal, Nu Metal, Opera Metal, Post Metal, Rapcore, Sludge Metal, Drone Metal, Stoner Metal, Viking Metal, White Metal, Gå-och-klipp-dig-Metal, Slö-rakhyvel Metal….

Ok, de två sista var iaf ett skämt men i stora drag så är de ovan nämnda sidogenrés officiella…..hur fan skall man hålla koll på allt och den stora frågan är:
Vill man eller ids man?
Är musiken bra så är musiken bra…orka bry sig om det är AlternativeFolkGlamExtreme Metal eller NyklassiskVikingStonerdeath Metal, eller?

Etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.