Helltrain till Umeå 14/11-2009


Midnight Umeå som legat på is är nu tillbaka med ett arrangemang och presenterar tillsammans med Scharinska en afton fylld med Hårdrock och Metal.

HELLTRAIN har sitt säte i min gamla hemstad Luleå och består av bland annat gammelrävarna Pierre & Patrik Törnqvist som figurerat i otaliga band tillsammans sedan tidigt ´90-tal, Gilgamosh som senare blev Decortication, The Everdawn, Scheitan , The Moaning m.m. Med på tåget har de även alltid haft Oscar Karlsson som spenderat tid som trummis i både DefleshedRaised Fist mfl. Nytillskott i bandet fick de tidigare i år i form av Mats Järnil och Mikael "Sasse" Sandorf som senast figurerade i det nu nerlagda bandet The Duskfall. Sasse var även en drivande kraft i Luleåbandet Gates Of Ishtar som figurerade mellan ´92-´98.
Jag har bevittnat de flesta banden ovan i livesammanhang under ´90-talet men detta blir första gången vad gäller just Helltrain, som för övrigt inte direkt skämt bort sin publik med just liveframträdanden. Förvänta dig en afton fylld av härlig Norrbottnisk Black´n´Roll!!
Även Umeåbandet HATE AMMO lirar under kvällen och det verkar ju som att de på kort tid hunnit hitta sig en bra skara av fans i denna stad.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.