Veckans Hundralapp V.40


Sentenced – "North From Here" CD 1995 (Re-release) 49:-
Sentenced’s andra album samt den sista från bandet innan de övergav Death Metal soundet. Denna platta är enligt mig ett väldigt förbisett mästerverk av meckig/teknisk dödsmetall. Även om jag är ett fan av stilen som Sentenced anammade från "Amok"  och framåt så är det denna platta den som ligger mig närmast hjärtat.

Murder Corporation – "Murder Corporation" CD 1997 10:-
Brutal Dödsmetall, sidoprojekt från snubbarna i Deranged.

Hearse – "Armageddon Mon Amour" CD 2004 10:-
Svängig Death´n´Roll med ex. Arch Enemy sångaren Johan Liiva.

Precis som förra veckan skall ni bege er till www.ginza.se för detta kap.
Denna vecka höll jag mig inom budgeten (98:- inkl. frakt).

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.