Veckans Hundralapp V.43

Denna vecka har gått i vinylens tecken….
Dark Funeral’s sjätte fullängdare "Angelus Exuro Pro Eternus" är snart aktuell i en skivbutik nära dig (18 Nov), varför inte passa på ett införskaffa lite äldre vax från bandet ifråga för en riktigt billig prislapp.


Dark Funeral – "Vobiscum Satanas" LP 1998 49:-
Bandets andra album, samt den första med Emperor Magus Caligula på sång.


Dark Funeral – "Teach Children To Worship Satan" MLP 10" 2000 49:-
I det stora hela en cover-skiva med egna versioner av bla. King Diamond, Slayer, Sodom och Mayhem samt en egen låt, "An Apprentice of Satan" som fungerade lite som en teaser för plattan som följde, "Diabolis Interium" 2001.

Plats: www.ginza.se
Pris: 127:- inkl. frakt.

Jag kan även passa på att tipsa om Dark Funeral’s nya video till låten "My Funeral" från kommande albumet. Videon är producerad av killarna i Umeåbaserade Standard Film och är en riktig läckerbit i musikvideo sammanhang
OBS!! Inget för känsliga tittare…. 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.