Surprise, C**kf*g!

Har ni någonsin gjort en beställning online i stundens hetta och sedan glömt bort det?
Jag har gjort det åtaliga gånger fast nu var det ett bra tag sen senast, tills idag d.v.s.

Till min förvåning så låg det en postavi på hallgolvet i morse, ingen avsändare angavs och summan som skulle betalas var 133,99:- Detta kan ju inte vara Dark Funeral vinylerna jag beställde förra veckan? fel summa. Nyfiken som ett litet barn på julafton begav jag mig till posten för att hämta ut detta mysteriepaket. På vägen till posten hade jag börjat få lite små aningar om vad paketet kunde innehålla och det visade sig att jag hade rätt.


1st Edge of Sanity – "Unorthodox" LP 1992 [Nyutgåva 2003]
Beställde skivan direkt via Black Mark och hade angett en mail som jag sällan kollar vilket nog är en av anledningarna till varför jag "glömt" denna beställning. Detta album måste absolut spisas på nästa vinylafton, ett dödsmetall-mästerverk.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.