Årets Konsert?

Ett tecken på att man har haft en lyckad och trevlig helg är när man vaknar på måndag morgon med ett leende på läpparna över helgens bravader. Vad som däremot inte är lika uppskattat är förkylningen jag dragit på mig under helgen. Känner mig dock aningen piggare idag.

Som ni kanske märkte förra veckan så var jag väldigt peppad inför lördagens spelning med Helltrain på Scharinska och jag kan inget annat än konstatera att det kan ha varit årets konsert utan tvekan. Året är i.o.f. sig inte över än så "Årets Konsert" kommer jag inte att spika till 100% förrän någon gång i december då min "Årsbästa lista" publiceras. Jag kommer inte att skriva någon mer ingående recension på spelningen utan jag vill hänvisa er till Daniel Nordström’s recension i VF i.o.m att jag skulle inte kunna uttrycka det bättre själv —-> Helltrain bjuder på glädjekaos
Jag tänkte dock bjuda på några halvdassiga bilder tagna med min mobilkamera.

Lokala Hate Ammo öppnade för Helltrain i lördags, jag är tyvärr inte så såld på deras musik men av publiken att döma så togs bandet emot mycket väl. Dessutom så verkar det ju gå bra för bandet i övrigt som tagit sig till finalen i Bandit Unsigned 2009 som går av stapeln i Stockholm 5 december. Även om jag nu inte är ett stort fan av musiken så håller jag tummarna för att de skall ro hem detta.

Helltrain in action….

Helltrain & 1st Blashyrkhbloggare backstage….

Hemresa med Umeås Hårdaste Kvinnliga Taxichaffis, Malin.

Antar att det nu bara är att se framemot nästa invasion från Norrbotten i form av Raubtier på Scharinska 4 december och se vad de kan åstakomma live. Klart är nu förresten att support denna afton blir lokala bandet Moloken m/m/

 

Etiketter: , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.