Comic Strip Presents….Bad News

"I could play "Stairway To Heaven" on the guitar when I was 14. Jimmy Page didn’t write it until he was 28. I think that says a lot." – Vim Fuego (Bad News)

Äntligen är den släppt på DVD i Sverige. De flesta inom hårdrockssvängen känner nog till Spinal Tap medans Bad News inte är lika vida känt. Vi snackar brittisk humor gjort av gänget bakom bla. "The Young Ones" eller "Hemma Värst" som det blev känt som i Sverige. "More Bad News" har sänts av SVT ett par gånger, senast när det var ett hårdrocksmaraton över en helg för ett par år sedan, men "Bad News Tour" är däremot något som jag inte tror sänts på SVT.  Jag har nog sett "More Bad News" ett tiotal gånger genom åren men skrattar fortfarande åt dessa idioter och gläds därför över att äntligen få se den på DVD (istället för en nött VHS). Du kan hitta filmen på exempelvis Discshop, Ginza eller Cdon


Bad News – "Bohemian Rhapsody" (Queen cover)

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Robert Sundelin

    Wunderbahr, blir att lägga en order direkt. Det var kung när jag och Pade försökte köpa den slitna VHS-kassetten (som endast vi hade hyrt de senaste åren) på Videopalatset i Luleå, och fanskapet ville ha 500 spänn för den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.