The Project Hate MCMXCIX

Det är nog ingen större hemlighet att THE PROJECT HATE MCMXCIX är ett av mina favoritband och för att göra en lång sak kort så väljer jag helt enkelt bara att sno Kenthas egna bloggininlägg och posta det här nedan. Jag är själv en av de som kan tänkas att "sponsra" denna sak om det skulle bli en verklighet.
*Efter påpekanden skall jag kanske tillägga att åsikterna nedan är Kenthas och inte mina, vare sig jag delar hans uppfattning eller ej låter vi vara osagt.

BÖRJAN PÅ CITAT
———————————————————————————————
Angående The Project Hate MCMXCIX och vår nästa planerade skiva.

1. Först läser ni igenom detta.

2. När ni är klara plöjer ni igenom detta.

Och när ni är klara med det så förbannar ni den illegala nedladdningen och hajjar läget. Har ni lust att sprida detta till de forum ni tror kan tjäna syftet så kör så det ryker. Detta går ut till mina vidriga bloggosfärkollegor oxå. Jag skulle uppskatta det å det grövsta. Om denna grejen fungerar är det en sensation av ofantliga mått.
——————————————————————————————————-
SLUT PÅ CITAT

Etiketter:

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.