Det kom ett paket…..

Idag har varit en bra dag och ingenting, och då menar jag ingenting, skall få förstöra detta. Jag befinner mig just nu i den värsta tenta-perioden och har 3 tentor kvar innan terminen är slut, dock glädjes jag idag åt att få resultatet från två tidigare tentor skrivna de senaste veckorna med betygen G. De barkar åt rätt håll för fortsatta studier till våren.

Men nu skulle ju inte jag blogga om hur det går för mig på universitetet utan att det faktiskt kom post idag, oftast kommer det bara reklam för Ica Maxi, Willys, Elgiganten, Rusta osv. Måste banne mig slänga upp en "Ingen Reklam, Tack!" på dörren.

Ett brev med RADIOTJÄNST logga får mig vanligtvis att brinna lite inombords och svära över att jag måste betala för något som jag inte har nytta av, men inte denna dag då den kom tillsammans med ett paket med ROYAL MAIL’s klistermärke på.

Väntan var lång, men nu har GHOST’s debutalster "Opus Eponymous" äntligen anlänt för att gosa in sig i min skivsamling, detta är Die-Hard vinylversionen limiterad till 300 exemplar och det kliar i fingrarna för att sprätta upp denna men i.o.m att jag även "råkat" beställa den vanliga vinylversionen från Ginza så inväntar jag den. En sak är då säker, GHOST kommer att spelas i vinylspelaren under jul, vare sig det handlar om just denna limiterade Die-Hard version eller den vanliga vinylversionen.

Etiketter: , , , , , , , ,

5 kommentarer

 1. Tommi Konu

  Svar till Johan (2010-12-09 09:12)
  Som jag förstått det så handlar det bara om nörderi. Extra svår och limiterad utgåva ofta med annan omslagskonst samt att den kan innehålla annat upplägg i övrigt. Nu vet jag dock inte hur GHOST’s Die-hard vinyl skiljer sig från den vanliga blåa (400ex) och klara splattervinylen (400ex) mer än att Die-Hard versionen kommer med ett ”slim-case”. Tyvärr ingen Bruce Willis på köpet;)

 2. Supersatan

  Det som skiljer är att plattan, tror det bara är en vinyl, ligger i en gatefold i slipcaset, där det även finns en plansch i A1 och ett tygmärke. Hur det ser ut vet jag inte då jag inte har öppnat min än…

 3. Tommi Konu

  Svar till Supersatan (2010-12-10 01:07)
  Det stämmer nog, läste samma info på Rise Above Records hemsida. Lite småroligt ändå att ”den mest limiterade utgåvan” är en basic svart vinyl medans de andra vinylerna (som iof sig också är limiterade mellan 300-400ex./färg) finnes i allt från blå, lila, tri-color till genomskinlig med svarta fläckar. Fick en blå version igår så Die-Hard versionen får stanna kvar i sitt ”shrinkwrap”.

 4. Suntamer

  Tänkte precis skriva till dig och undra vilken färg du fick av Ginza! Men ser att du fick den blåa. Jag fick den clear med svart splatter. Trevligt för oss båda att vi fick några som är utgångna hos Rise Above tycker jag. 🙂
  Trevligt med en till Ginza-nörd!

  Var lite skeptisk till denna skivan, då jag tyckte den var för hypad och lite för poppig men efter några lyssningar är det absolut inte fel alls.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.