Veckans Gratis – Behind The Scenery (Ger)


Artist: Behind The Scenery | Titel: …Of Honesty Forbidden
Format: Album
| Bolag: Egen release
Genre: Melodic Death Metal | År: 2000
Låtar: 10 | Ursprung: Tyskland
Längd: 52,10 min.
Hemsida: www.behindthescenery.com

Betyg: 7 / 10

Ett numera nerlagt band från Tyskland som har klara drag av den tidiga Göteborgs melodöds-scenen. Influenserna från tidiga DARK TRANQUILLITY är väldigt tydliga, men jag hör även influenser från tidiga OPETH (släng även in en gnutta SENTENCED anno "North From Here" perioden),  jag gillar detta. Plattan har en härlig aura av Svenskt ’90-tal över sig. Detta var faktiskt så pass bra att jag inte skulle ha något emot att ha en fysisk kopia av denna skiva i min CD samling…….jakten på en fysisk kopia börjar nu…….

OBS!! För att tanka hem denna platta så måste ni surfa in på bandets hemsida via länken nedan. Välj sedan Media->Audio->…of honesty forbidden->Download.
(Jag försökte luska ut en direktlänk från bandets flashbaserade hemsida, men detta utan resultat. Men detta extra bängel är värt besväret, tro mig;)

 

P.S: Om ni har tillgång till Spotify och inte vill ladda ner denna skiva för att ha i mp3-spelaren osv. eller helt enkelt vill lyssna innan ev. nerladdning så hittar ni även skivan här