Lite Måndagshumor

Måndag är inte min favoritdag, jag och katten Gustaf delar denna uppfattning. Vi gillar båda lasagne också. Men innan detta spårar ur helt så återgår jag till dagens post. Lite måndagshumor för att lätta på stämningen.

Jag nämnde förra veckan att jag hade tänkt skriva ett blogginlägg om lite diverse roliga och rent av konstiga skivomslag. Nu har jag dock fortfarande inte lyckats lokalisera dessa bilder, men i mitt sökande hittade jag tre stycken bilder som jag producerade en herrans massa år sen till en forum-tråd (kommer inte ens ihåg vilket forum det var längre). De finnes även att beskåda bland hundratals andra i Facebook gruppen "Any picture can be improved by adding Immortal to it", så om man vill se mer av samma vara så kan man ju titta in i den gruppen, vissa riktigt roliga bilder och andra helt värdelösa.

Här kommer iaf mina tre "mästerverk", och OBS!! detta är från min sida inte alls menat som något hån mot Immortal, IMMORTAL ÄR KUNG!!

 

…..Tack för mig, nu återstår bara tvättstuga denna härliga måndag.

Etiketter: , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.