Fredag den 13:e | Välkommen hem

 Jag blev kattvakt tidigare idag under eftermiddagen, men var tvungen att återvända till skolan. När jag väl 4 timmar senare kommer hem så möts jag av två stycken katter som springer till mig med de mest oskyldiga ögon någonsin och "säger": 
-Välkommen hem "pappa", hoppas du haft en bra dag på skolan.
Ps: Vi har inte gjort några dumheter.
 

Någonting är lurt och vad skådar inte mitt högra öga när jag väl fått av mig skorna.

KA-BLAAM!!!


Ena Billy bokhyllan och ett stycke Benno har "valt" att lägga sig på sne. Tankar som snurrar runt i huvudet: Snälla snälla, säg att min Mint-condition GHOST Die-hard Vinyl är oskadd. 

KA-BLAAM!!!


Sådärja, sjönk värdet på en enda eftermiddag från en Stockholms-resa till en enkelbiljett med slutstation Ånge busstation. Det "roliga" här är att det inte är fallet som orsakat skadan utan ena katten som älskar plast och kände helt enkelt för att sätta sin klo i plattans konvolut.

Nästa tanke som kryper mig i skinnet är: Har mina fortfarande originalinplastade vintage Mint-condition STAR WARS byggsatser från 1989 klarat sig?

*Pheew!* Inte en jävla skråma och plasten intakt. Om det är någon seriös samlare där ute förresten som är intresserad av att köpa på sig dessa så kan ni höra av er. 

Resten av förödelsen spelar föga roll egentligen. En hel del kassettfodral som dragit åt helvete, ett par trasiga DVD-fodral osv. Men i slutändan, hur jävla bitter jag än må verka, så är det katternas hälsa som är det viktigaste. Och för att göra oroliga kattälskare där ute lugna så kan jag berätta att katterna mår alldeles prima och har till och med fått lite gos, trots deras bus. Jävla förbannade kattkräk!! Varför skall ni vara så förbannat älskvärda och gulliga. 

Fredag(ar) den 13:e har hittills under alla mina 33 år aldrig varit speciell(a) i någon skrockfull mening, men vette fan om jag ändrar uppfattning efter denna dag.

Och just nu medans jag sitter och skriver detta blogginlägg hör jag oroväckande och konstiga ljud från längre bort i lägenheten, jag måste gå………………

 

Etiketter: , , , ,

7 kommentarer

  1. Henrik

    Ouch!
    Jag lider med dig. Har också fått ett stycke skivhylla vält av en katt en gång i tiden. Det enda som skedde då var att ”Death Cult Armageddon” med Dimmu Borgir miste livet. Det var inget jag sörjde för då och absolut inte idag heller. En Die Hard-vinyl med Ghost är en helt annan sak. Återigen: jag lider verkligen med dig

  2. Christofer

    Aj, aj, aj. Ser inte kul ut. Du får ta och investera i några tippskydd så ska du nog slippa fler sådana tråkiga överraskningar. Har förresten för mig att det följer med dom flesta IKEA-bokhyllor.

  3. Suntamer

    Huuuah, stackars!
    Jag känner med dig, mina små odjurskryp har också kvaddat en del genom åren. En favorit den nyaste har är att gnaga på limiterade & signerade vinyler…

  4. TK Blashyrkh

    Svar till Henrik (2011-05-15 18:57)
    Har en sån dära ”Steelbook” version av ”DCA” plattan. Den var på andra hyllan som inte välte och frågan är ändå om inte den hade orsakat mer skada än en ”trasig” Ghost vinyl. Skivan i sig med allt innehåll är ju intakt, det är bara det lilla hålet som tog bort mint-condition stämpeln. Min gissning är ”DCA” plattan, ifall den fallit, hade fixat ett fint hål i golvet som i sin tur kostat mig ett golvbyte för ett par tusenlappar inför kommande flytten. Nej, usch fy fan…hemska tanke.

  5. TK Blashyrkh

    Svar till Christofer (2011-05-15 21:46)
    Du har alldeles korrekt i att det följer med tippskydd till de flesta hyllorna från Ikea. Men, det vanliga tänket: Äsch, det händer inte mig har gjort att jag aldrig idats borra hål i väggen. Det skall investeras i nya bokhyllor i Augusti och då kommer de definitivt att skruvas fast i väggen;)

  6. TK Blashyrkh

    Svar till Suntamer (2011-05-16 13:35)
    Ingen dum katt det, som specialiserar sig på just limiterade & signerade vinyler;) Nämen, skämt åsido. Jag har nyligen själv investerat i ”Expedit”-hyllor från Ikea för att ha mina vinyler i vilket lämnar dem exponerade (förr var de i en stor kista), får hålla kolla så att inte kattkräks #2 börjar tugga på skyddsplasten. Katter är verkligen djävulens verktyg, maskerade bakom all gullighet.

  7. Andréas

    Jag har katter och har såklart varit med om en del liknande genom åren, har iofs inga dyrgripar så det värsta var väl när en av dem kom på att innersleven till Infernal Majestys None Shall defy såg ut att ha hållt sig alltför fin de senaste 20 åren…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.