Veckans Playlist V.26-2011-I skivsamlingen (A-B)

   

I SKIVSAMLINGEN


Jag tänkte under de kommande veckorna botanisera mig igenom hela min skivsamling och kolla hur mycket som faktiskt finns på Spotify. Jag har valt att plocka en låt från varje skiva jag hittar på Spotify (med ett par undantag så som Anal Cunt). Vid en första runda och genomgång av bokstäverna A och B konstaterar jag väldigt snabbt att det inte direkt är läge att överge den fysiska skivans värld till förmån för Spotify som bara handhåller en bråkdel av de skivor som finnes i min samling. Länge leve den fysiska skivan!! 


I skivsamlingen (A-B)

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Suntamer

    Håller med!
    Jag har ännu inte skaffat Spotify då jag tycker det är lite motion att gå till stereon och vända sida eller ploppa in en till CD ;), men har kollat hos bekanta och varit djupt besviken över hur lite det finns av både metal och 70-tals rock.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.