Bathory – ”In Memory Of Quorthon” Vinyl Box

 BATHORY – "In Memory Of Quorthon" VINYL BOX (2011)

Den kostade och såg till att jag fick mig en fattig månad. Men den fungerade även som en liten väckarklocka över att jag var på god väg att bli en skivköpoholic. Somliga har i och för sig alltid tyckt att jag handlar för mycket skivor, jag har aldrig tyckt det i mina egna mått mätt. Men jag har nu i alla fall infört köpstopp när det kommer till skivköp. Ok, jag köpte soundtracket till TOP GUN på vinyl förra veckan, men det handlade om 5kr.

BATHORY boxen är ett köp jag inte ångrar. Jag tänkte köpa denna samling som CD-box redan 2006 men det blev aldrig av och med tanke på denna vinylutgåva så gör det faktiskt inte så mycket alls. Boxen är musikmässigt densamma som CD utgåvan, den stora skillnaden är dock att istället för DVD’n som hängde med i CD-boxen så bjuder LP-boxen på en "replika" av den legendariska "Gula Geten" som Bild-vinyl. Affischen skiljer sig även den, samt medföljande häfte/bok gissar jag på (eller så är det samma innehåll med olika layouts bara).

Absolut billigast hittar ni denna vinyl-box direkt via BLACK MARK. Den river lös på 527 SEK (utan tax), men i och med att jag inte driver företag så fick jag betala för en tax och tillsammans med frakten så landade slutsumman på 874 SEK

  

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

 1. TK Blashyrkh

  Svar till Dan (2011-07-13 19:03)
  Nej, tyvärr inte. Den har varit slut länge hos bolaget så jag tror att din största/bästa chans att hitta den är via ebay där den brukar ligga på ett pris mellan 70-80$. Har funnits uppe på Tradera ett par ggr också. De individuella skivorna Vol.1-3) finnes dock fortfarande att köpa via Black Mark för ca. 70kr/st, men då får man ju inte den fina boxen med affischen, bok samt Dvd.

 2. Dan

  Okej, synd, får väl kolla på ebay.
  Såg själv några år sen när Cdon och Ginza brukade ha den men på den tiden var man inte så förtjust i Bathory även om jag ville ha den just för vad Bathory har för betydelse inom Metal.
  Men kunde ju inte punga ut över 500 kr på den tiden.
  Får bli Vinyl versionen då om jag inte får tag på cd versionen.
  Tack för svar. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.