Veckans Gratis – Artillerie

        


Artist: Artillerie Titel: Eradefiled
Format: CD
 | Bolag: eget släpp
Genre: Thrash Metal/Metalcore År: 2010
Låtar: 9 | UrsprungIndia 
Längd: 40,40 min.
Hemsida: www.artillerie.in

Betyg: 08 / 10

Danmark har ARTILLERY och Indien har i sin tur ARTILLERIE……..
Det här var en platta (och band) som verkligen överraskade (vadå, förutfattade meningar?). Hade inte räknat med att höra sådant här från Indien helt enkelt för att vara 100% opolitiskt inkorrekt. Bandet låter väl närmast som ett Indiskt LAMB OF GOD. Det är meckigt och även om inte produktionen kanske är den fetaste på marknaden så har de ett sound som passar denna typ av chugga-chugga metal väldigt bra. Det enda minuset vid nerladdning av denna platta var väl att den tankas från en Indisk server och även med mitt 100MB internet så tog det +- 30min. , men nu snackar vi VM i i-landsproblem. Här följer lite tips på vad du kan göra under halvtimman som du väntar på att denna skiva skall ladda klart.

1. Lyssna på t.A.T.u – "30 Minutes" ungefär 10 gånger i sträck.

2. Tillaga en "Röd curry med räkor och Asiatisk gurksallad".

3. Ta en gubb/tantlur.

4. Gå på en individuell sånglektion.

5. Surfa in på Hatpastorns likpredikan och bara okynnesläsa.