Skrotnisse AB slår till igen….

Tidigare i år, närmare bestämt 9 April, skrev jag om ett soprumsfynd som gjorde mig ett stycke Yamaha 5-CD växlare rikare. Ödet har än en gång slagit till, denna gång i form av en back med vinyler i soprummet som gladeligen fick sig ett nytt hem i min växande skivsamling. Nedan följer lite bilder på det senaste "soprumsfyndet".
Och en fråga man direkt ställer sig är: Vem slänger sådant här? Jag kan inte annat än att tacka och bocka och lovar att skivorna inte hade kunnat hitta ett bättre hem.


2 x MORGANA LEFAYs debut "Symphony of the damned" (Mint-condition)


Signerat ex. av 220 VOLTs "Young and Wild" samlingsplatta från 1987.


En drös med ALICE COOPER plattor.


HELLOWEEN x 2, SVULLO, G’N’R, MÖTLEY & SKIDROW

Det var väl de mest intressanta skivorna i detta soprumsfynd. Sparade även ett antal skivor till, men inget som kändes nog intressant att posta här. 10-15 LPs med Tomas Ledin, Orup etc. fick omedelbums återvända till soprummet. Vad säger man? Ibland ler livet mot en. Varför vinner jag aldrig något på mina trisslotter kan man undra sig?

Även grädden på moset anlände idag med posten. Beställdes från Ginza redan 27 Maj i år, men tog sig ett bra jävla tag att hitta hem. Tog faktiskt så pass länge att jag hade glömt bort beställningen tills i fredags då jag fick ett mail om att den levererats.


DARKTHRONE? Who? Allt jag behöver är SARKE!! 

Etiketter: , , , , , , , ,

5 kommentarer

  1. Johan

    Ålidhem är guld för sopletare, kanske för att 90% av de boende är studenter. Säljer du en av Morgana lefay kopiorna för en billig slant?

  2. TK Blashyrkh

    Svar till Johan (2011-09-06 19:52)
    Jag måste tyvärr meddela att ena ML plattan är redan tingad för en trade (en viss herre i stan som har ”ett gäng” vinyler och en cd-samling som håller på att avverkas som var sugen). Men vi får se hur det utspelar sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.