Veckans Playlist V.37-2011-I skivsamlingen (Q-S)

Det har varit lite dött här på bloggen på senaste och det kan förklaras med att jag jobbat arslet av mig med att slutföra sommarkurser innan jag började på universitetet igen förra veckan. De första veckorna vid en ny utbildning brukar oftast vara de mest köriga då man inte bara försöker förstå sig på de olika schemorna, lära känna sina nya klasskamrater utan även måste komma igång med alla nya projekt osv. Så med andra ord kan det vara så att Blashyrkh kommer att vara lite inaktivare än vanligt ett litet tag till.

  


I SKIVSAMLINGEN

Bokstaven Q i min skivsamling är ingen mastodont sådan. Fyra titlar och detta med verk från två band: QUEENSRŸCHE och QUEST OF AIDANCE. Kan som inte komma på något annat vettigt att äga på denna bokstav? Det skulle väl isf kanske vara QUORTHONs mer poppiga soloplattor. I övrigt så bjuder veckans playlist på en salig blandning av allt från RE-ANIMATOR till SACRILEGE till SUICIDAL TENDENCIES mfl.


I skivsamlingen (Q-S)

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.