The TPH MCMXCIX Donation Experiment

Gillar du det du hör här ovan? Skulle du vilja höra mer?

Om svaret är JA tycker jag att du skall fortsätta läsa dett blogginlägg. Om inte, då tycker jag ändå att du kan läsa vidare av ren nyfikenhet.

För dryga ett och ett halv år sedan skrev jag ett inlägg om att THE PROJECT HATE MCMXCIX eventuellt skulle dra igång en insamlingskampanj för att få ihop finanserna till en ny skiva. Detta löste sig dock genom att SEASON OF MIST plockade in bandet under sina vingar och såg till att eminenta albumet "Bleeding The New Apocalypse (Cum Victriciis In Manibus Armis)" såg dagens ljus i februari 2011.
Samarbetet med SEASON OF MIST blev dock ett kort sådant och nu har THE PROJECT HATE dragit igång denna insamlingskampanj i skarpt läge för att förhoppningsvis lyckas kamma in en budget för nästkommande album.

Förhoppningen är att lyckas få in 5000$ (Amerikanska dollars) för att bekosta inspelningen av albumet.  Hur har då detta projekt gått än så länge?


[Status 21 december 2011]

I dagsläget har bandet alltså fått in över hälften av den behövda budgeten, detta finner jag självklart helt fantastiskt. THE PROJECT HATE MCMXCIX är ett av mina favoritband sedan länge och en klädgarderob med mellan 10-12 unika tröjmotiv vittnar om detta. Jag har inte än lagt min donation till detta nyskapande donationsprojekt, men bandet kan förvänta sig en donation från mig inom ett par veckor. Om du som läser detta är intresserad av att eventuellt delta så hittar du mer information på följande sida: 

http://www.theprojecthate.net/news/pay-attention-haters-now-is-the-time