House of Metal 2012 – Tredje bandsläppet

   

___________________________________________________________________
  

 
HAIL OF BULLETS (Nederländerna)

HAIL OF BULLETS är en fantastisk dödspluton med en av dödsmetallens originaler vid mikrofonen, Martin Van Drunen!!! En karl med en väldigt säregen röst som förrutom HoB även kan höras i ASPHYX (även ett förflutet i band som PESTILENCE, BOLT THROWER etc.). Jag hade turen att få bevittna både ASPHYX och HAIL OF BULLETS på en och samma festival här om året (Jalometalli) och det var helt magiskt. Nu har turen kommer till Umeå (för övrigt bandets första gig i Sverige) och detta ser jag framemot som fan!!!

 

 

KRUX (Sverige)

Äntligen lite black metal från Minsk på House of Metal!!!! Eller, nej! jag bara skoja. KRUX är ingenting annat är ett fantastiskt doom metal band från Sverige vars live DVD jag förmodligen nästan glott sönder och samman. Äntligen får jag se dessa herrar live på riktigt. Leif Edling, Mats Levén, Jörgen Sandström, Peter Stjärnvind, Carl Westholm och Marcus Jidell (som ersätter Fredrik Åkesson som är på turné med OPETH samtidigt som HoM 2012)…..jag välkomnar er med öppna armar!!

 

 SOULDRAINER (Sverige)

Melodisk mid-tempo döds i Hypocrisy-skolan från Östersund. Bandet har lirat i Umeå tidigare men detta var alldeles för länge sedan. Med nya skivan "Heaven’s Gate" ser jag verkligen fram emot att än en gång bekanta mig med detta band i livesammanhang. Skönt gung!!!

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.