Tillsammans är vi allt…….

För utan mig är du ingenting, är du ingenting
Och utan dig är jag ingenting
Men tillsammans är vi allt………

Jag pratar självklart om att nya GINZA katalogen kommit i brevlådan. Och på tal om mitt och GINZAs kärleksförhållande så dök det faktiskt det faktiskt upp ett paket i dag.

OPERA DIABOLICUS – ""†1614" CD 2012 [Metalville] 149:-
– Jag fastnade för detta band på direkten när jag hörde det första ljudklippet som bandet slängde upp på nätet för ca. ½ år sedan. Nu är skivan äntligen släppt och självklart inhandlad. Epic Heavy/Gothic/Doom/Progressive Metal med bl.a sångarduon Snowy Shaw & Mats Levén.

NAPALM DEATH – "Punishment in Capitals" DVD 2003 [Snapper Music] 29:-
– Det går aldrig att få nog med NAPALM DEATH….speciellt inte för 29 riksbagare.

LUCIFERION – "The Apostate" CD 2003 [Listenable] 49:-
– En riktig pärla av svenskproducerad dödsmetall signerat Wojtek Lisicki.

SUMMA TOTALUM: 256 svenska kronprinsessor (inkl. fraktum)

Nu skall jag lägga mig på soffan, slänga igång OPERA DIABOLICUS plattan, höja volymen och insupa nya GINZA katalogen……

 

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

 1. Christofer

  Luciferion är kung! Synd att dom bara hann med två plattor.

  Måste kolla upp Opera Diabolicus, verkar vara musik precis i min smak. För det är väl ganska likt Snowy Shaws gamla projekt Notre Dame?

 2. TK Blashyrkh

  Svar till Christofer (2012-01-25 17:53)
  Opera Diabolicus har helt klart stänkar av eminenta Notre Dame, men den största stänken lutar nog lite mer åt Therion hållet.

 3. Christofer

  Therion? Trevligt.

  Fick förresten ingen Ginza-katalog igår trots att jag handlat av dom i en jäkla massa år. Och fortfarande handlar, om än inte i lika stor utsträckning som för 4-5 år sedan. Tycker inte att man gör samma grymma fynd längre. Förr kunde man nästan bränna hela lönen på billiga plattor, idag tycker jag att det är betydligt svårare att få ihop en kundkorg som innehåller bra grejer till ett bra pris.

 4. TK Blashyrkh

  Svar till Christofer (2012-01-26 06:55)
  Samma grymma fynd som man gjort genom tiderna kommer man nog aldrig mer att få erfara. Vilka jävla fynd man gjorde kring tiden då vinylen blev passé, fyndade så mycket Darkthrone och Nasum bildvinyler så det var skrattretande. Nu är ju vinylen ”hip” igen och kostar istället skjortan. Det skulle faktiskt vara skitkul om det fanns en möjlighet att få ett kvitto på allt man handlat via Ginza de senaste 18 åren. Kan tipsa om TPL.se och deras ”Special offers”, gjort en hel del fina fynd där. Nu senast 2st Emperor vinyler (IX Equilibrium [brun] & Prometheus… [vit]) för 75:-/st

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.