En företeelse som försvann…

… I ärlighetens namn, när lånade du senast en skiva av din kompis?

Jag fick igår tillbaka en skiva som jag lånade ut åt Ubbe för ungefär 14 år sedan. Jag beskyller ingen. Felet ligger lika mycket hos mig som hos Ubbe. Hade jag känt att detta var extremt viktigt så hade jag kunnat spåra upp Ubbe (som bor i en annan stad nu för tiden) och helt enkelt frågat honom om han var klar med lånet. Men nu var ju inte detta så viktigt. I slutändan skall ju ändå rätt vara rätt och som via en slump (Facebook) hittade då denna skiva tillbaka till sin ägare. Ca. 13 år och 11 månader för sent, men lika glad är jag för det. Det lilla hålet i CD-samlingen mellan BATHORYs "Jubileum Vol III"  och BAY LAURELs "Under a Clouded Sky" är nu äntligen fyllt igen.

Om jag nu bara skulle komma ihåg vem det var som lånade mitt exemplar av KATATONIAs "Discouraged Ones" under sensommaren 1998?

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

  1. Andréas

    Låna skivor var ett bra tag sen jag gjorde, men det var ju standard som ung och fattig hårdrockare. I min bekantskap köptes ju oftast bara ett ex sen spelade man av varandra, och de vevorna var det en del plattor som fastnade hos nån.
    Jag blir nu också påmind om att jag måste lämna igen vinylboxen med Metallica som jag haft i typ 12-13 år. Ooops.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.