House of Metal 2012 – Schema

Tillhör du kanske de som inte orkar att vänta tills festivalen publicerar ett officiellt spelschema för HOUSE OF METAL 2012? Du kanske helt enkelt vill kunna plugga in schemat timma för timma redan nu?
Eller kanske du rent av bara vill ha ett schema utan några som helst extra krusiduller, svart på vitt,med bara den mest relevanta informationen som gör ditt HOUSE OF METAL 2012 till en angenäm upplevelse?

Då har Blashyrkhbloggen svaret till dig.[26/02-12: Uppdaterad version som även innehåller tiderna för "MEET & GREET"] 

Blashyrkhbloggens helt egenkomponerade HOUSE OF METAL 2012 SCHEMA i .pdf format. Fredag på ena sidan, lördag på den andra, samt lite annan relevant info. Schemat kan du antingen tanka ner till mobilen (iPhone kräver ett program som kan läsa PDF filer, exempelvis Dropbox eller appen "PDF Reader Lite") eller så laddar du ner den och skriver ut den helt enkelt. Schemat laddar du ner genom att klicka på bilden ovan.

Etiketter: , , , , , , ,

7 kommentarer

 1. Johan

  Bra initiativ, men mitt schema ryms på ett kreditkort.

  FREDAG
  Nocturnal rites/Souldrainer
  Tiamat
  Amon Martha

  LÖRDAG
  Hellbound
  Jeux
  Immortal
  Hail of bullets

 2. Dan

  Tycker det är rätt så fel att Amaranthe spelar sist på Lördagen.
  Men å andra sidan kanske dom tänkt att dom som inte gillar dom kan fortsätta tidigare att bara supa och dom som kommer bara för Amaranthe måste ”genomlida” dom bättre banden. 😉

 3. TK Blashyrkh

  Svar till Dan (2012-02-23 09:58)
  Jag tycker personligen att AMARANTHE kl 00.15 är hur bra som helst, det är ju ändå på Studion man kommer att befinna sig den tiden för att än en gång bevittna mäktiga HAIL OF BULLETS!!

 4. M

  Ge oss ett nytt för året för fan! 😉 Bra upplagt jämfört med det schema som finns hos House of Metal, som är så skevt uppbyggt att man blir full innan man ens har smuttat bärsen.
  /M

 5. TK Blashyrkh

  Svar till M (2013-02-28 12:27)
  Har som sagt lagt bloggen på is. Men det kommer att finnas fina ”fickstorlek-stora” scheman att plocka på sig på plats. Det skall dock även dyka upp en .pdf på House of Metals officiella hemsida alldeles strax. // TK [HoM Crew]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.