Nytt i samlingen

De senaste veckorna har skivamlingen utökats med en hel del nya trevligheter. Nedan följer ett litet axplock av dessa.

Ett stort paket från VIC RECORDS med en drös DARKIFIED plattor samt den väldigt efterlängtade (och försenade) LEUKEMIA plattan "Love". Äntligen känns min LEUKEMIA samling komplett. Det hängde även med en drös vinyler av varierande kvalitét, den finaste av de alla finner ni här nedan.


October Tide – "Rain Without End"  LP 2010 [ Northern Silence Productions ]

Varför en drös DARKIFIED CDs? Hade det inte räckt med en?

Förvisso hade det gjort det, men i och med att jag fixade layouten till denna giv så bad jag om några extra exemplar. Omslaget är dock gjord av Erik Danielsson. För den som är intresserad av kvalitativ gammal svensk death/black metal kan jag starkt rekommendera ett inköp av denna platta.

Svenska black metalbandet ASTROPHOBOS skickade mig en platta och denna återkommer jag till snarast möjligt.


Misfits – "Walk Among Us" LP (re-issue) 2002 [Ruby Records]
Morbid Angel – "Abominations of Desolation" LP 1991 [Earache Records]

Dessa inhandlades under helgens House of Metal. Visar sig att MISFITS utgåvan är en inofficiell nypress, men vad gör man när man en gång i tiden ägt de flesta gamla plattorna från detta band (men i sin dumhet sålt bort, jag skyller på DARKTHRONE) och originalpressarna kostar skjortan? MORBID ANGEL vinylen är dock originalpress och därför en extra välkommen tillökning till samlingen då jag aldrig fick fingrarna ur för att köpa denna när den släpptes.


Marduk – "Opus Nocturne" Pic-LP 1999 [Osmose]
(Metal-Archives säger dock 1997? skivan 1999)

Utan tvekan en av de mest perfekta black metal skivorna som någonsin släppts. Jag skulle inte ändra på ett skit med denna platta, inte ens omslagskonsten som det gjordes härom åren då Regain Records gjorde nysläpp på denna klassiker (fy, skämmes!).


Naglfar – "An Extension of His Arm and Will" 7" 2012 [Century Media] (svart)
Naglfar – "An Extension of His Arm and Will" 7" 2012 [Century Media] (röd)
Naglfar – "Téras" adv.CD 2012

NAGLFAR är ett annat band som jag skall återkomma till med en lite större grej om.

Det var lite av det senaste i skivhyllorna. Om nu GINZA bara kunde få fingrarna ur och skicka WOODS OF YPRES – "Woods 5: Grey Skies & Electric Light" LPn som jag förhandsbokade redan för två månader sedan.

Etiketter: , , , , , , , , ,

5 kommentarer

 1. TBoJ

  Jag beställde Naglfar – ”An Extension of His Arm and Will” 7″ 2012 [Century Media] (röd) samma dag som den kom ut på CMdistro men inte fått min än. Köpte du din därifrån också?

 2. TK Blashyrkh

  Svar till TBoJ (2012-03-09 17:27)
  Svar Ja. Jag + 2 polare gjorde en beställning på varsitt exemplar av både svarta och röda kring 10 februari och de dök upp 29 februari. Hoppas att det löser sig för dig och att 7″ dyker upp.

 3. Herr Myrkheimr

  Ja, jag blev förbannad när jag såg det omarbetade omslaget till Opus Nocturne.
  Fin platta. Tur för dig att jag missade den auktionen… 😉

 4. TK Blashyrkh

  Svar till Herr Myrkheimr (2012-03-10 11:00)
  Jodu, ibland måste man ha turen med sig;)
  Jag hade nog inte fått hem denna för 168:- (inkl. frakt) om ”fel” folk upptäckt auktionen. Tråkigt för säljaren, trevligt för köparen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.