Nytt i samlingen-skivmässa våren 2012

Som några av er kanske uppmärksammat så var det vårens "Umeå Skivmässa" i helgen och här kommer en liten summering.

Det var min första gång som säljare och lite som jag misstänkte så var det inte så många som var intresserade av mina varor då jag tagit med mig just sådant som jag bestämt mig för att jag kan leva utan. Det gick dock ändå så pass mycket från mina lådor att jag fick med mig en fin drös med "nya" skivor hem utan att gå back pengamässigt.
Det som jag tyckte var lite tråkigt var dock att ingen visade något som helst intresse för DARKIFIEDs "Cthulhu Riseth – The Complete Works of Darkified"  CD 2012. Så med andra ord om det finns någon bloggläsare som är intresserad av denna samling bestående av klassisk svensk Death/Black Metal á 1991-1992 så är det bara att dra iväg ett mail till mig (klicka här för smakprov). Pris: 130:- (inkl. frakt).

Det mesta av det som hittade hem till mig efter mässan i söndags (glömde bort 6 skivor vid fototillfället). Gott och blandat i form av artister som: Deathspell Omega, Clandestine Blaze, Demiurg, Demonical, Evocation, Grave, Impaled Nazarene, Kreator, Liers in Wait, Loch Vostok, Maniac Butcher, Medeia, My Dying Bride, Persefone, Pestilence, Sportlov mfl.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 kommentarer

 1. TBoJ

  ”10 Years Nuclear Blast” är underbar. En fullkomlig nostalgitripp för mig då jag köpte den när jag började lyssna på metal!

 2. TK Blashyrkh

  Svar till TBoJ (2012-05-10 06:50)
  Den är absolut trevlig och gör sig bra i samlingen tillsammans med Earaches Immortalised 1984-2000 3-CD samling.

 3. Christofer

  Kan bara hålla med om att 10 Years Nuclear Blast-samlingen är sjukt nostalgisk. Hade iofs lyssnat på metal ett bra tag innan jag köpte den men jag hade precis börjat arbeta när den kom och jag brukade bränna större delen av lönen på skivor. Ahh, those were the days…

  Tänkte också informera om att Under That Spell-länken till höger inte funkar. En grupp vars debutskiva jag förövrigt precis har beställt. 🙂

 4. TK Blashyrkh

  Svar till Christofer (2012-05-10 22:08)
  Tack för den. Länken är nu fixad:)
  Debuten är ett riktigt kanonalster, spåret ”Their Last Creation” är en fantastisk nostalgisk resa till 90-talet och No Fashion-land:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.