Jakten på den nya Iprenlåten

En solklar vinnare är redan funnen, så surfa in på http://ipren.se/jakten och rösta på LÅT# 294 IBURPROPHANE. Detta är humor på högsta nivå och enligt källor så är männen som ligger bakom detta inga mindre än Lord K. Philipson (Torture Division, The Project Hate MCMXCIX) samt Dan Swanö (ja, ni vet nog redan säkert…

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Christofer

    SNÄLLA! Kan inte denna få vinna? I en rättvis värld så hade denna lilla snutt rullat på TV mellan varenda Bingo Lotto och Allsång på Liseberg.

  2. TK Blashyrkh

    Svar till Djävulene (2012-06-29 00:47)
    🙂 Källorna kan ju givetvis ha fel. Gick på ryktena dock iom att låtskrivandet känns lite ”du”, fast det är klart att det finns folk som kan kopiera andras stilar. Hur som haver, direkt inblandad eller ej så anser jag att du säkert ändå varit inblandad om inte annat så genom att telepatiskt överföra denna briljanta idé till låtens makare.
    Om det är så att ryktena är fel ang. din inblandning så kan jag dementera det skrivna i ett senare blogginlägg. Ser framemot ös i Svallet imorrn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.