Floga Records – Kvalitet från Grekland

Det har blivit mycket vinyl här i bloggen på sistone, mem samtidigt som jag är halvt på semester. Eller semester är nog en överdrift, läser vektorgrafik-kurs på distans via Gotlands högskola och det är inte direkt samma sak som att ligga på en filt ute i solen med en kall 2.8 i handen. Jag fick idag ett paket från grekiska FLOGA RECORDS som äntligen kompletterade min NAGLFAR-vinylsamling. Jag kan äntligen dra en liten suck av lättnad när jag kan konstatera att jag är numera är ägare till samtliga officiella NAGLFAR vinylutgåvor som släppts. Däremot så är inte samlingen helt komplett än, men mer om detta i ett framtida mastodont-inlägg.

Jag skulle vilja passa på att göra lite reklam för det grekiska bolaget FLOGA RECORDS som till skillnad från andra (inga namn nämnda) har en utmärkt service och snabba leveranser. FLOGA RECORDS har under de senaste åren spottat ur sig återutgåvor av gamla klassiska album (så som NAGLFARs "Vittra") och även om jag inte införskaffat mer än ett par av dessa så är åtminstone de som jag införskaffat jävligt snygga utgåvor.

(Klicka på respektive bild för större bild)

Förrutom egna releaser så fungerar även FLOGA RECORDS som en distro för andra bolag, vilket gör att det finns hur mycket godis som helst att beställa vid sidan av bolagets egna releaser med band som SAMAEL, SEPTIC FLESH, ROTTING CHRIST, HIRAX, MESSIAH, EXODUS, NECROPHOBIC, MERCILESS, DARK TRANQUILLITY mfl. Frakten kan kännas dyr. Men med tanke på paketeringen av skivorna (som är i toppklass) med väldigt liten risk för skador under transport samt att paketen levereras hem till dörren av företaget JETPAK kan jag inte klaga. 

Ni hittar FLOGA RECORDS på följande adress:

www.flogarecords.com

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

7 kommentarer

 1. TK Blashyrkh

  Svar till Christofer (2012-07-12 20:14)
  Det tycker jag i sådana fall att du gör alldeles rätt i. Denna ”Guld” vinyl är limiterad till 250 exemplar och är riktigt jävla läcker. Ser ut att finnas 44 exemplar kvar hos bolaget:)

 2. Henrik

  Snygga Samael-vinyler indeed. Blev också sugen på Ceremony of Opposites. Ska kolla upp Floga om där finns något intressant.

  Inte för att snacka skit över internätet, men jag skulle vilja höra din åsikt om Repulsive Records. Har nämligen hört en hel del om att de skulle vara extrema klåpare och är lite smånervös inför en ev. beställning.

  Har själv inte beställt därifrån på ett antal år så man vill ju kolla så många källor som möjligt först och du har säkerligen beställt därifrån kan jag tänka mig.

 3. TK Blashyrkh

  Svar till Henrik (2012-07-14 09:49)
  Vad beträffar Repulsive Records kan jag faktiskt inte uttala mig alls i och med att jag aldrig handlat via dem. Under årens lopp har jag hört ungefär lika mycket skit som lovord, vilket gör det väldigt svårt att säga varken till eller från.

 4. Tim

  Hejsan! Jag vet inte om du kollar din blogg regelbundet men jag har en liten fråga angående Floga Records. Jag beställde nyss en del smått och gott för första gången från dom, i vinylform. När jag dock hade skrivit i shipping address, land och allt sådant stod det bara att dom mottagit ordern men inget om betalning. Hur sjutton gjorde du med betalningen? Jag har inte fått någon som helst information om det, och något mail har jag inte fått än.

 5. TK Blashyrkh

  Svar till Tim (2012-12-20 03:57)
  Hej Tim,
  Kanske inte kollar in bloggen dagligen men nya kommentarer ser jag i mailen om det kommit. Betalning för ”international” beställningar sker via Paypal och Floga Records kommer att skicka dig ett mail med detaljer om detta (Kan ta en dag eller så).

 6. Tim

  Ursäkta om jag skriver här igen, men vet inget annat sätt att svara, haha. Tack så mycket för hjälpen, jag skickade dock ett mail till dom varpå dom svarade att att dom skickat en faktura. Dom kanske har börjat med nya betalsätt eller något. Tack hur som helst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.