Dags att sakta men säkert…

…återkomma från den oannonserade semestern som Blashyrkhbloggen tagit de senaste månaderna. Batterierna är åter laddade och det är dags att sätta igång höstens svammel, men vi tar det lite lugnt ett litet tag till. Sommaren har nämligen inte varit en enda semester utan har bestått av plugg, plugg och plugg men även en semestertur till Finland (till detta återkommer jag nästa vecka).

Orden mot GINZA må kanske inte ha varit av den snällaste sorten här i bloggen på senaste,, men jag kan ändå inte motstå att tipsa om den pågående CD-rean som bjuder på en hel del godis för billig peng. Laddningen ovan damp ner i brevlådan idag och slutsumman landade på 147:- (inkl. frakt), med andra ord ingenting att bråka om!

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

 1. Christofer

  Kul att du har börjat blogga igen. Funderade också på om jag ska ta och beställa lite skivor från Ginza nu när det är så billigt men jag hittar fan inget som jag direkt vill ha. Hur är den där Divine Rapture-plattan?

 2. TK Blashyrkh

  Svar till Christofer (2012-08-22 21:23)
  Tycker själv jag hittar hur mycket godis som helst (Aura Noir, Hail of Bullets, SYL, Barren Earth, Krisiun, Sonne Adam, Tribulation mfl.) men tyvärr tillåter inte budgeten längre några fler inköp denna månad. Divine Rapture är väl inget att direkt hänga i julgran, men för 10:- helt OK.

  http://youtu.be/Uaw1i2796fc

 3. Andreas

  Själv blev det SYL – The New Black & Devin’s Deconstruction, satt och pillade på Morningrise också, men det kan jag lika gärna ta på skivmässan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.