Larsa Rännar, Umeå

Gas och Gaza

Jesper RännarJa nu när de flesta andra verkar ha tröttnat på att blogga på nätet, då kastar jag mig in leken.
Hej på er alla läsare. Idag är min lediga dag och jag har varit på IKSU-Spa. Vilken anläggning. Första gången för mig. I badet var bara herrar! Stora herrar med rejäla magar och sen vart det prat om vem som hade största matchvikten. 91 svarade jag. Men jag siktar på 80-82.
Sä, sä sä, svarade grabbarna i en mun. 146 väste en herre fram och 108 kom det glatt från hörnet. Uj Uj tänkte jag. Här kan jag verkligen relaxa.
Japp så var det dags för det artificiella solrummet. Inte så varmt som ett solarium men ljust. Nåt så in i bängen ljust. Nå, man lägger sig på en brits och sluter ögonen. 60 min i rummet motsvarar 25 minuter på stranden. Jag låg max 20 min för då hade jag fått nog av två kvinnors tjatter om vad som var bäst att ta med sig till barnen när de nu åker till fjällen.

Så det blev dags för bastu och dusch. Skönt!

Så hem och värma upp resterna från igår. Så gott med uppstekt potatis , kycklingbit och chili. Jag ÄLSKAR chili.
Gasen är visst på väg till Europa och i Gaza lär det visst bli fred.
Jag som är emot EU och unionstänkande om Europa måste medge att jag tror att receptet för att slippa Gaskonflikt och Gazakonflikt det är att vi kommer närmare varandra.
Ett integrerat Europa där vi drar nytta av varandra. Ja. jag vet Palestina-Israel ligger inte i Europa men det gjorde det minsann på romarrikets tid. Men det ska jag skriva om nån annan gång. Tja ba!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.