Larsa Rännar, Umeå

Funderingar om världen är klok, raggmunkar och trosskydd

Hann inte skriva nåt igår. Träffade en fd arbetskamrat som bjöd på lunch på Universum. Raggmunkar och stekt fläsk. Kan det bli mer Svenskt, Kan det bli godare.
Funderar lite över det ganska nojiga namnet bara; Raggmunkar. Har inte en susning varför de heter så. Tror inte att det har med munkar att göra och inte heller med raggare eller raggsockor. Jag lovar ta reda på det om det nu inte är nån i bloggosfären som vet.

Så körde jag bil till jobbet i morse. Gillar egentligen att gå eller cykla. Men först ska lillan till dagis och det var för kallt att ta henne på cykeln. Jag ser en ensamstående förälder framför mig utan bil som tar bussen med barnen till dagis. Så sanslöst djärvt och fräscht att göra så. Jag ska aldrig mer klaga att jag har det som jag har det.
Nå i alla fall så slår jag på P1, som jag alltid gör när jag är i bilen.
Hör om ett program som kommer 3 minuter efter midnatt som ska ta upp trosskydd med e-vitamin! Det var nåt helt nytt för mig. Som nåt slags antirökplåster för underlivet. Undrar om det inte var Aloe Vera oxå i dem. Jag måste bara höra det programmet.
Är världen riktigt klok? Men å andra sidan så är det vida känt att våra slemhinnor suger upp saker i kroppen himla bra. Kanske kan jag som kille ha en liten behållare kring ollonet fylld med c-vitamin och viagra när den tiden närmar sig.
Men jag ger mej tusan på att den då kommer att vara gratis. Det blir aldrig trosskydd för kvinnor. Tyvärr, för det borde både det och mensskydd vara. Liksom kondomer och annat som man bara måste ha.

Nu ska jag pyssla om min sjuka dotter. Tjingeling

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.