Larsa Rännar, Umeå

Familjekväll…

Hur svårt kan det vara egentligen. Jag begriper inte att vissa som dansar i lets dance inte ens har viljan att lära sig dansa. OK med Carl-Jan men Kitty, vilken underlig figur.
Men bra underhållning är det. Här hos oss skrattar 15 åringen i kapp med mej och vi njuter av att se kändisar dansa. 4-åringen orkar inte hela vägen men hon tycker oxå att det är skoj.

Samtidigt känns allt så himla patetiskt. Hur har människorna i Gaza det i kväll? En del bloggare här t ex en KD-politiker tror att man inte kan känna både med muslimer och judar. Så anklagar han ett av våra kommunalråd för att gå i demonstration. Var är kärleken till människor kära kristdemokrater? Ni verkar vara så rädda, för bögar, för muslimer, för jämställdhet, för feminism, ni är rädda för Jesus tror jag. Får jag fråga er en sak. Var tror ni att Jesus skulle vara när oskyldiga barn dödas? Platsar han i ert kristus-parti med sitt revolutionerande budskap. Knappast!

Det enda man kan göra när Israel invaderar Gaza är väl att skrika ut sin ilska över att Israel inte har förmåga lägga ner vapnen. Tror nån att det blir lättare att leva i mellanöstern nu.

Oj nu blev det lite för allvarligt tycker jag. Men så är det väl med livet, ömsom vin ömsom vatten, Sorg och glädje.

Hörde just på TV:n att KD uteslutit min kyrkans ungdom kompis Lennart Sacredeus från EU listan. Han är en fin kille Lennart och han skulle definitivt demonstrera för de svagas rätt.
Jag håller inte med honom om så mycket men han är rak, ärlig och kanske en 100 ggr bättre politiker än nuvarande KD-ledaren.

Nu ska skidorna ner i källaren, för kallt för att åka. Och bilen drar bara mer soppa om takboxen är på.

En kommentar

  1. Vaktbloggen

    Tittar in och upptäcker ett bekant ansikte och blir glad. Ska bli kul att läsa vad du funderar över och gör. Kör hårt!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.